Aanbiedingen

Drukwerk

Profiteer nu van 15% korting op alle artikelen van Thule!

Automat Veendam biedt 15% korting in januari en februari 2019 op alle artikelen van Thule. Van dakkoffers, fietsendragers, dakdragers, bagageboxen, wintersportdragers en meer! Profiteer nu en pak je voordeel!

Automat Veendam is met 570 vierkante meter vloer oppervlak de speciaalzaak in auto accessoires, auto onderhoud en auto onderdelen in Veendam en wijde omgeving. Ons verzorging gebied omvat Oude en Nieuwe Pekela, Stadskanaal, Wildervank, Borgercompagnie, Kielwindeweer, Hoogezand, Zuidbroek, Noordbroek, Muntendam en Meeden.

Wij zijn sinds 2004 gevestigd aan de Transportweg 1a in Veendam. Naast onze ruime winkel hebben we ook een ruime werkplaats met 2 bruggen, en voeren wij alle voorkomende reparaties voor u uit aan uw auto. Automat Veendam levert alleen 1e klas artikelen van alle bekende merken,en worden desgewenst deskundig en proffessioneel gemonteerd.

Over Thule:

Bring your life
Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.
Thule heeft een missie
Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid hebt om uw actieve leven vorm te geven. We zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven – of u zich nu in de stad of in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen.

Wat uw passie ook is, wat u ook najaagt. Waar u ook heen gaat, wat u ook meeneemt. Met Thule bent u vrij om ten volle van uw actieve leven te genieten.

Bring your board
Bring your bike
Bring your skis
Bring your gear
Bring your kids
Bring your love
Bring your dreams
Bring your passion
Bring your life.

Ga direct naar Gratis Waardebonnen en bekijk het aanbod!